Imputernicire tradusa, legalizata si apostilata pentru Turcia

turcia-600Dacă trebuie să plecaţi în Turcia cu o masina care nu este proprietate personala (masina de serviciu, masina cumparata în leasing sau cu masina unui prieten)  aveţi nevoie în primul rând de o imputernicire din partea proprietarului masinii.

Pentru a avea siguranţa trecerii frontierei la vama turceasca, imputernicirea dumneavoastră trebuie să îndeplinească câteva condiţii pe care unele societaţi de leasing omit să le spună.

Conform cerinţei Ministerului Afacerilor Externe, împuternicirea se obţine în modul următor:

  1. Imputernicirea (în 2 exemplare originale) trebuie sa fie eliberată în forma autentica. Pentru acest lucru reprezentantul societatii de leasing, care semnează imputernicirea, trebuie să se prezinte la un notariat şi să solicite aplicarea unei incheieri de data certa sau autentificarea imputernicirii. Dacă proprietarul e o persoana fizica atunci acesta este obligat să se prezinte la notariat pentru autentificarea imputernicirii împreună cu o copie BI sau CI.
  2. Dacă reprezentantul societatii de leasing nu se va deplasa la un notariat pentru autentificarea imputernicirii, va trebui să vă ocupaţi dumneavoastră de acest lucru sau biroul de traduceri cu care alegeţi să lucraţi.
  3. Dupa ce obtineţi incheierea de data certa sau incheierea de autentificare notariala, imputernicirea trebuie tradusa. Biroul nostru poate realiza traducerea legalizata a imputernicirii şi a incheierii notariale.
  4. Următorul pas este obţinerea la Camera Notarilor a apostilei pe imputernicirea tradusa si legalizata. Pentru a nu irosi timpul dumneavoastră preţios, biroul nostru se poate ocupa şi de obtinerea apostilei pentru traducerea legalizata.
  5. Odată ce aţi obtinut imputernicirea tradusa şi apostilata puteţi pleca în Turcia.

Pentru cei care se confruntă pentru prima oară cu termeni precum data certalegalizare / supralegalizare sau apostila totul poate deveni destul de complicat. Apeland la biroul nostru de traduceri, toate aceste formalitati vă vor fi rezolvate pentru suma de 350 Ron.

Vă stăm la dispoziţie atât cu informaţiile necesare cât şi cu pachete de servicii  pentru traduceri şi apostile foarte avantajoase, servicii ce vă pot transforma călătoriile dumneavoastră peste hotare într-o experienţă placută.

Grupul IATOMBirou de traduceri autorizate din Bucuresti: Zona Pantelimon, Stefan cel Mare, Obor, Lizeanu, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon.
ANPC | Politica de confidenţialitate