Imputernicire tradusa pentru Turcia cu legalizare la consulat

masina-turciaÎn 2014 vă atrage ideea de a petrece o vacanţă în Turcia în timpul verii?
Aveţi o maşină care nu este proprietate personală şi doriţi să o folosiţi pentru deplasările din Turcia? Poate este maşina dumneavoastră de serviciu, sau o maşină cumparată în leasing. Poate este maşina unui prieten. În orice caz, pentru a trece vama turcească, aveţi nevoie de o împuternicire din partea proprietarului maşinii.

Pentru persoanele care doresc să călătorească în Turcia cu maşina care nu este proprietate personală, autorităţile vamale turce solicită o împuternicire/procură/declaraţie.

Cea mai nouă şi convenabilă soluţie, care vă scuteşte de multă birocraţie şi bătăi de cap este împuternicirea care se traduce autorizat în limba turcă, cu legalizare (vizare) la Consulatul Turciei. Nu numai atat, dar aceasta variantă nouă este şi mai convenabilă ca pret, biroul nostru de traduceri vă poate rezolva toate formalităţile pentru doar 200 Ron.

Biroul nostru de traduceri vă stă la dispoziţie atât cu informaţiile necesare cât şi cu pachete de servicii pentru traduceri şi apostile foarte avantajoase, servicii ce vă pot transforma călătoriile dumneavoastră peste hotare într-o experienţă plăcută.

Apasă acest link pentru a solicita o ofertă.

Grupul IATOMBirou de traduceri autorizate din Bucuresti: Zona Pantelimon, Stefan cel Mare, Obor, Lizeanu, Titan, Iancului, Vergului, Mihai Bravu, Vitan, Mall Vitan, Bulevardul Unirii, Piata Muncii, Fundeni, Dobroiesti, Basarabiei, Morarilor, Cora Pantelimon.
ANPC | Politica de confidenţialitate